donderdag 31 augustus 2017

Woensdag 30 augustus - Terug naar huis

Vandaag gingen we terug naar huis. Maar het regende heel hard ’s ochtends dus wachtten we nog even, we fietsten ook niet naar Blankenberge maar naar Oostende wat veel dichterbij was omdat het zo hard regende. Aan het station moesten oma en opa hun zakken van hun fietsen halen om in de trein te kunnen. Ook de fietsen moesten in een apart hok. Toen reden we met de trein naar Leuven. Daar moesten we de lift nemen. Gelukkig zaten we niet op spoor 4 of 5 want daar was de lift kapot. 
Daarna zijn we frietjes gaan eten want van al dat reizen hadden we honger gekregen. De trein naar Diest was makkelijker om met de fietsen op te kunnen maar in Diest op het perron was geen lift dus moesten we de fietsen trappen af en trappen op dragen. 
Daarna zijn we in Diest iets gaan drinken. Gelukkig was het van Diest nog maar 6 km naar huis.

Dat was dus het einde van onze reis, jammer… maar het fietsen was wel superleuk en ik heb voor het eerst kennisgemaakt met trekkershutten en warmshowers. We maken al direct plannen voor een volgend avontuur zoals naar een ander land fietsen en nieuwe mensen leren kennen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Woensdag 30 augustus - Terug naar huis

Vandaag gingen we terug naar huis. Maar het regende heel hard ’s ochtends dus wachtten we nog even, we fietsten ook niet naar Blankenberge ...