maandag 28 augustus 2017

Maandag 28 augustus 2017 - De derde platte band

Vandaag fietsten we niet zo veel, 40 kilometer. We hebben in de winkel druiven gekocht voor in de voormiddag. Het fietsen ging heel vlot, dat voelden we gisteren ook al, opa zei het gaat elke dag beter, als je een heel jaar fietst ben je op het einde zo ongeveer een superheld in het fietsen. 

Voor we naar de camping gingen fietsten we nog eerst tot aan de zee in Nieuwpoort. Eindelijk aan de zee, na 4 dagen en 224 km fietsen hebben we het gehaald! Daarna waren we bijna aan de camping maar Lotte kreeg wééral een lekke band. Toen zijn opa en Lotte te voet naar de camping gestapt. 

Terwijl Lotte en ik een middagdutje deden probeerde opa de band van Lotte te herstellen en zag hij dat er maar liefst 3 gaatjes in zaten, allemaal te wijten aan glasscherven op het fietspad. Tegen de avond hebben we ook nog geskypt met mama die heel benieuwd was naar al onze verhalen.1 opmerking:

  1. Wat een topprestatie en unieke ervaring , meisjes! Dat hebben jullie heel erg knap gedaan! Geniet nog van jullie verblijf aan zee.
    @Renske: Proficiat met deze leuke blog!
    Groetjes,
    (juf) Sara

    BeantwoordenVerwijderen

Woensdag 30 augustus - Terug naar huis

Vandaag gingen we terug naar huis. Maar het regende heel hard ’s ochtends dus wachtten we nog even, we fietsten ook niet naar Blankenberge ...