maandag 28 augustus 2017

Vrijdag 25 augustus 2017 - Het begint al goed!

Vandaag fietsten we 58 km, en na 10 km was er een steile berg maar iedereen is er op geraakt en oma en opa zeiden dat dit de enige echt steile berg was dus daar waren we dan ook weer vanaf maar na 16 km moest oma op haar fluitje blazen zodat ik en opa stopten. 

Lotte had platte band en de fietspomp paste niet op haar ventiel! Gelukkig waren we net aan een brasserie en konden we daar vragen naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker. Toen heeft opa het wiel van de fiets gehaald en is daarmee naar de fietsenmaker gefietst. Ondertussen hebben ik, oma en Lotte gepicknickt. Daarna konden we verder fietsen. 

De laatste 20 km gingen heel snel. We zijn onderweg nog naar de winkel geweest om ingrediënten te kopen voor het avondeten. We zijn goed aangekomen op de camping. Als eerste hebben we gedoucht. Daarna gingen we naar een muurtje waar we met een steen een lijn trokken tot waar we konden springen. Er was ook een schuin muurtje waar we tegen op klommen. Ik ben bijna helemaal tot boven gegaan. Toen gingen we avondeten. Omdat Lotte de saus niet lekker vond at zij er chips bij. Na het eten zijn we naar een optreden geweest.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Woensdag 30 augustus - Terug naar huis

Vandaag gingen we terug naar huis. Maar het regende heel hard ’s ochtends dus wachtten we nog even, we fietsten ook niet naar Blankenberge ...